Iza nas je uspješan nogometni vikend. Sve naše selekcije koje su nastupile su ostvarile pobjedu i spremile vrijedne bodove na svoj konto.

Naša prva momčad, seniori, su bili domaćini u utakmici protiv NK Save. Već u 15. minuti je Badanjak Leon doveo naš klub u vodstvo i s tim rezultatom se otišlo na odmor. U listu strijelaca se upisao u 60, i Domagoj Abramović  povećavši vodstvo. U 78. minuti Sava je smanjila vodstvo, no u završnici je pogotkom Adnan Dautović je potvrdio pobjedu 3:1. Više možete saznati klikom na link.

Trenutno naši seniori zauzimaju 9. mjesto na ljestvici s 22 boda, 3 više od desetoplasirane Concordie i 6 manje od osmoplasirane Mladosti iz Buzina. Nadamo se da će se dobri rezultati nastaviti te da ćemo kraj sezone dočekati na višoj poziciji.

Juniori su ugostili NK Devetku, konkurenta za 2. mjesto na tablici, te ostvarili pobjedu rezultatom 4:2. Strijelci su bili Ćurić Ante, Badanjak Leon, Pavlic Jakov i Glavić Karlo. Nakon ove pobjede, zauzeli su 3. mjesto s istim brojem bodova kao i drugoplasirana Devetka, dok prvo NK Prigorje bježi oboma 8 bodova, a 4. Studentski Grad ima 6 bodova manje. No naši juniori imaju i 3 odigrane utakmice manje od Devetke, a 2 manje od Prigorja.

Kadeti su uvjerljivo pobjedili NK Bubamaru rezultatom 11:4. Strijelci su bili Pavlić Jakov (5 golova), Beganović Jasmin (5 golova) i Šoša Niko. Kadeti se nalaze na drugom mjestu s 22 boda, 3 više od Maksimira i 9 manje od Vrapča.

Stariji pioniri su pobjedili NK Dinamo Odranski Obrež rezultatom 11:1, a u strijelce su se upisali  Beganović Jasmin (5 golova), Redžepi Edin (2 gola), Vlajić Vilim (2 gola) i Posavec Matija (2 gola). NK NUR je prvi na ljestvici s 33 boda i utakmicom manje od druge Odre.

Mlađi pioniri su pobjedili NK Botinec rezultatom 5:0 na svome terenu. Strijelci su Seferović Rikardo Sadiki (2 gola), Beganović Romeo, Morava Šaban i Omerović Eduardo. Trenutno se nalaze na 9. mjestu s 5 bodova, 2 više od Botinca, a 5 manje od Poleta.

Nadajmo se da će se ovakvi rezultati nastaviti, no to je i moguće samo uz nastavak ozbiljnog rada na treningu, stoga pratite #RasporedTreninga