Nastavljamo gdje smo stali

Poziv na upis u školu nogometa NK NUR

Nastavljamo s treninzima!

 
 
 

Sukladno odluci kriznog stožera, a u skladu sa Preporukama za trening sportaša i sportašica Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, omogućen je trening ekipama NK NURa. Nakon višetjedne stanke, nogometaši kojima je već "dosadio" individualni trening kod kuće, na livadi ili nasipu, koji su se poželjeli lopte za razliku od "suhog" trčanja, vježbi snage i slično, dobili su mogućnost koju su entuziastično i prihvatili!

 
 
 
 
Nakon što su izvršene kontrole, poput mjerenja temperature, kako bismo preventivno djelovali i zaštitili jedne druge, igrači su istrčali na teren. I treneri su se poželjeli lopte i terena tako da su i sami sudjelovali i u zagrijavanju i u glavnom dijelu treninga.
 
 
 
 
Ukoliko želite biti dio ove priče, baviti se sportom, voditi zdrav i aktivan život, igrati nogomet i natjecati se sa svojim vršnjacima, pozivamo Vas da se priključite Školi nogometa. Nudi Vam se odlična prilika da, uz educirane i licencirane trenere te vrhunske uvjete kao što su tereni s umjetnom travom, nove svlačionice i moderna teretana, istražite svoj potencijal!

Dobrodošli!
 
 
 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *