Dan otvorenih vrata Nogometne škole

Podijeljene medalje sudionicima Otvorenih vrata škole nogometa

Kao što naslov kaže, NK NUR i Nogometna škola su otvorili svoja vrata za sve zainteresirane. U petak 19.06.2020. godine smo po prvi puta (zasigurno ne i posljednji) organizirali druženje, igru i sportsku aktivnost na ovaj način. Pozivnice su, uz online pozivnice putem naše web stranice i društvenih mreža, poslane i osnovnim školama i Dječjem vrtiću Milana Sachsa kojima se ujedno i zahvaljujemo na odazivu i suradnji te pohvaljujemo trud i volju "teta" i odgajateljica, no kao što je i najavljeno, apsolutno svi zainteresirani su mogli sudjelovati.

#SayNOtoDiscrimination 😜


Naši treneri su za ovu priliku osmislili različite igre, poligone i vježbe koje su mladi "natjecatelji" odlično prihvatili, kroz njih se zabavili i pokazali svoje umijeće i talent. Bilo je tu utrkivanja, preskakanja prepona, provlačenja, puzanja, "valjanja" po mekanoj travi. Naravno, igrao se i nogomet no neki su rađe uzeli rekete u ruke i okušali se u badmintonu, a neki su zavoljeli "nogotenis". Dan je bio ispunjen zabavom, igrom, ali i učenjem, a na kraju su svi sudionici dobili nagrade - svoje medalje koje će ih, nadamo se, posjetiti na dan kad su odlučili da se žele baviti sportom!

a ovo je naša nagrada

  • "Treneri su kao tete, govore nam kako se nešto radi i što ne smijemo raditi. Bilo mi je super jer volim sport i trčanje."
  • "Volim igrati nogomet, volio bih biti nogometaš. Sviđaju mi se treneri i igralište i nagovorit ću mamu i tatu da me dovedu na trening."
  • "Zabavila sam se s prijateljicama i tetama, igrale smo badminton. Nogomet mi nije jako zanimljiv, ali volim se utrkivati."
  • "Bilo mi je jako zabavno, sve sam uspio što su treneri tražili i želim trenirati nogomet u NURu!"
 
 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *