Na vrhu bez promjene

Na vrhu bez promjene

Naši seniori su nastavili pobjednički niz i sad, nakon 13 utakmica, imaju 35 bodova. Ovaj vikend su na gostujućem terenu pobijedili uvijek neugodnu Špartu rezultatom 2:3. Tako da i sljedeći vikend dočekujemo kao vodeća momčad lige. Idemo dalje!

Dok seniori pauziraju, omladina ne gubi vrijeme!

Dok seniori pauziraju, omladina ne gubi vrijeme!

Prošli vikend su naši seniori odmarali zbog neparnog broja momčadi u ligi, no mlađi uzrasti nisu imali takvih problema. Iza omladine je uspješan vikend što je – UVIJEK PONAVLJAMO I NIKAD NIJE DOSTA – rezultat kvalitetnog pristupa treningu!

Naši juniori su na terenu na Borovju dočekali momčad Concordie. Utakmica je završila rezultatom 5:1 u korist domaćina, a u strijelce su se upisali Papić Marin, Kranjec Mark Lucas 2x i Seferović Diego 2x, no to im nije bilo dosta da sa ljestvice strijelaca “skinu” također našega Jakov Pavlić (14 golova). S utakmicom manje, juniori su zauzeli 4. mjesto u 1.zagrebačkoj nogometnoj ligi skupina A, a sljedeće kolo gostujemo kod vodeće NK Sloge.

Isti dan su i kadeti, koji i “idu u paru” sa juniorima osvojili 3 boda pobjedivši Concordiu rezultatom 6:4. Dva gola je zabio Beganović Jasmin, a po jedan Selimbegović Berin, Hatemić Din, Redžepi Edin i Šuk Lovro. Kadeti su drugi na ljestvici sa 3 boda ispred Šparte i 8 bodova iz Studentskog grada. Ovaj vikend, kao i juniori, idu u goste odmjeriti snage protiv NK Sloge.

Stariji pioniri nisu imali svoj dan – u gostima kod Šparte su izgubili rezultatom 10:0, a sljedeće kolo dočekuju Ivanja Reku. Na ljestvici 2.zagrebačke nogometne lige su četvrti sa 26 bodova, a ukoliko pobjede protiv Ivanje Reke (a Kašina NE pobjedi), zasjest će na drugo mjesto 2.zagrebačke nogometne lige, iz vodeće Šparte.

Naši mlađi pioniri su na gostovanju kod Šparte “uzeli” bod. rezultat je bio 3:3, a pogotke za nas su zabili Butković Ivan, Seferović Patricio i Šuk Domagoj. Sljedeće kolo dočekuju Ivanja Reku, kao i stariji pioniri, a pobjedom bi mogli skočiti za jedno mjesto, sa sedmog na šesto mjesto 2.zagrebačke nogometne lige.

Limači su u Hrvatskom Leskovcu protiv istoimenog protivnika pobjedili rezultatom 3:1, a sljedeću utakmicu dočekuju NK Blato na svome terenu. Trenutno su na 4. mjestu 3. zagrebačke nogometne lige E sa 25 bodova – 1 manje od Blata i 3 više od Croatie 98. Motivacije za Blato ne nedostaje!

Naši najmlađi, naši zagići, prijateljski su podijelili bodove sa Hrvatskim Leskovcem. Rezultat je bio 2:2,a sljedeće kolo dočekuju vršnjake iz Blata.

Naši seniori ovaj vikend nastavljaju svoju etapu u Prvoj zagrebačkoj ligi utakmicom protiv Kašine na njihovom terenu. Trenutno zauzimaju 5. mjesto s 28 bodova – 1 više od Concordie i 2 manje od Zelengaja 1948.

Od svega ovoga najvažnije je da ponovno raste broj djece koja se bavi sportom i na taj način čuva i jača svoje fizičko zdravlje i psihičko stanje. Sport doprinosi razvoju pojedinca u svim pogledima i zato trebamo podržati sve sportaše i svu djecu koja će to tek postati! Ovim putem želimo svim sportašima puno sreće i lijepih trenutaka na terenima, nimalo ozljeda i što manje golova kad igraju protiv NK NURa!

#ajmoNUR #ajmoSport